Szállítás

A csomagok házhozszállítását Magyarország egész területén vállaljuk. Partnerünk az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálat, amely megbízható, magas minőségű, rugalmas csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt.

A szombati szállitas is elérhetővé vált Magyarország egyes nagyvárosaiba ( kérlek érdeklődj az adott város lehetőségeiről telefonon vagy e-mailben) , melynek vagyis a szombati kézbesítés ára 3.500 Ft 


Külföldre is postázunk természetesen, melynek postai költségéről emailben egyeztetünk a kedves Vevővel.

Kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg munkaidőben (hétköznap 8.00 - 18.00 óra között) elérhető kiszállítási címet szíveskedjen megadni. Amennyiben a futár nem találja Önt a megadott címen, értesítőt hagy, mely alapján megkísérli másodszori kézbesítést 5 napon belül. Ha az értesítés ellenére nem keresi a csomagot, újabb kiszállításra nincs lehetőség.

A szállítási díjat a Sugarbird Webshop, más webáruházakhoz képest NEM építi be a termék áraiba, így a kiszállítás díja Magyarország teljes területére 2100.- Ft, mely az időgarantált értékbiztosított kézbesítést foglalja magában.


Lehetőség szerint 4-5 napon  belül igyekszünk eljuttatni Önhöz a megrendelt termékeket, az esetlegesen későbbre várható teljesítésről e-mailben értesítjük. Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor a megjegyzés rovatban feltüntetheti, és mi igyekszünk teljesíteni.

Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon is elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg közvetlenül elérhető mobiltelefon-számot adjon meg! A gyors kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet!

Csomagolás


Nagy gondot fordítunk arra, hogy a termékeket teljes épségben kapják meg vásárlóink. Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.A csomagok házhozszállítását Magyarország egész területén és külföldre is vállaljuk. 

Magyarországi partnerünk a szállításnál az MPL futárszolgálat, amely megbízható, magas minőségű, rugalmas csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt.

A külföldi és a magyarországi szombati megrendeléseket e-mailben történő egyeztetés után postai úton szállíttatjuk ki!
E-mail címünk ahol egyeztethet: sales@boutiquesugarbird.comSzállítási díjaink:

30.000 Ft alatt 2.100 Ft
30.000 Ft felett 0 Ft  (INGYENES)
Díjaink a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák!

Fenti díjtételek az alábbi szolgáltatásokat tartalmazzák:

  • Kiszállítás az ország egész területére.
  • A szállítás illetve a várható megérkezés előtt email-es,
    szükség szerint telefonos egyeztetés történik a vásárlóval.
  • A szállítás hétfőtől péntekig 9-17 óra közötti történik, pontos időmegjelölés nélkül.


International shipping

If you want order,please send me an email:

Contact: sales@boutiquesugarbird.com

A BOUTIQUE SUGARBIRD a Sugarbird Official hivatalos partnere mint Sugarbird Onlineshop, Sugarbird Webshop, Sugarbird Webáruház!

SUGARBIRD, stílus szeretettel Budapestről.

A Sugarbird™ márkát egy ambiciózus fiatal hölgy, Jagasics v. Csonka Hedvig álmodta és alapította meg 2007-ben.
A ruhadarabok több nagyon tehetséges fiatal tervező, street art művész, és profi grafikusok együttműködésével, továbbá a legjobb minőségű alapanyagok, és a legkorszerűbb ruhaipari technológiák felhasználásával készülnek, kizárólag európai forrásból. A folyamatosan megújuló kollekciókban minden olyan igényes nő megtalálhatja az egyéniségéhez, vagy az igényeihez illő darabokat, aki ki akar tűnni a tömegből, legyen szó akár estélyi ruháról, vagy egyszerű kényelmes mindennapi utcai viseletről. Időről időre egyedi együttműködésekből született és szezonális kollekciók is színesítik a kínálatot, mint például a Love Collection, vagy a Cartoon Collection, ahol olyan világmárkák karakterei köszönnek vissza mint a Disney, Cartoon Network vagy a Warner Brothers.
DIVAT ÉS STÍLUS BUDAPESTRŐL 2007 ÓTA

A márka


SUGARBIRD, egyedi sítlus!

Sikerünk titkát a márkanév mögött álló csapatban látjuk, mely fiatal és kreatív designerekből, grafikusokból, és street artistokból áll.
A minőség mindig kiemelkedő szempont volt számunkra, büszkék vagyunk arra, hogy minden termékünk Magyarországon készül.

Miért épp Sugarbird?
Azért, mert mi merünk egy rózsaszín világot álmodni, ahol mindenki Sugarbird-ként szárnyalhat!