Impresszum

Impresszum

 

Tel.:        
+36(70)/432-1273
E-mail:
   sales@boutiquesugarbird.com
Web:
      www.boutiquesugarbird.com

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a BoutiqueSugarbird kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A BoutiqueSugarbird tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A BoutiqueSugarbird weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a BoutiqueSugarbird jogosult.

A BoutiqueSugarbird előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A BoutiqueSugarbird azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A BoutiqueSugarbird weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a 
BoutiqueSugarbird akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a BoutiqueSugarbird semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.


BoutiqueSugarbird fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A SugarbirdShop nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a SugarbirdShop kifejezetten kizárja.


BoutiqueSugarbird nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a BoutiqueSugarbird weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

A BOUTIQUE SUGARBIRD a Sugarbird Official hivatalos partnere mint Sugarbird Onlineshop, Sugarbird Webshop, Sugarbird Webáruház!

SUGARBIRD, stílus szeretettel Budapestről.

A Sugarbird™ márkát egy ambiciózus fiatal hölgy, Jagasics v. Csonka Hedvig álmodta és alapította meg 2007-ben.
A ruhadarabok több nagyon tehetséges fiatal tervező, street art művész, és profi grafikusok együttműködésével, továbbá a legjobb minőségű alapanyagok, és a legkorszerűbb ruhaipari technológiák felhasználásával készülnek, kizárólag európai forrásból. A folyamatosan megújuló kollekciókban minden olyan igényes nő megtalálhatja az egyéniségéhez, vagy az igényeihez illő darabokat, aki ki akar tűnni a tömegből, legyen szó akár estélyi ruháról, vagy egyszerű kényelmes mindennapi utcai viseletről. Időről időre egyedi együttműködésekből született és szezonális kollekciók is színesítik a kínálatot, mint például a Love Collection, vagy a Cartoon Collection, ahol olyan világmárkák karakterei köszönnek vissza mint a Disney, Cartoon Network vagy a Warner Brothers.
DIVAT ÉS STÍLUS BUDAPESTRŐL 2007 ÓTA

A márka


SUGARBIRD, egyedi sítlus!

Sikerünk titkát a márkanév mögött álló csapatban látjuk, mely fiatal és kreatív designerekből, grafikusokból, és street artistokból áll.
A minőség mindig kiemelkedő szempont volt számunkra, büszkék vagyunk arra, hogy minden termékünk Magyarországon készül.

Miért épp Sugarbird?
Azért, mert mi merünk egy rózsaszín világot álmodni, ahol mindenki Sugarbird-ként szárnyalhat!