Garancia

Garancia, szavatosság

Szolgáltató betart minden, a Magyar Köztársaság jogszabályaiban előírt jótállási és garanciális kötelezettséget.
A megvásárolt terméket csak eredeti, sérülésmentes állapotban, a számla visszaküldése mellett cseréljük ki vagy vesszük vissza. Az átvételtől számított 3 munkanapon belül kérjük jelezni es 14 munkanapon belül kérjük visszaküldeni részünkre a terméket, különben már nem áll módunkban kicserélni, visszavenni.
Használt, vagy mosott ruhát higiéniai okokból semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

A postai úton visszajuttatott termékeket könyvelt küldeményként, (lehetőség szerint ajánlott, mindenképp elsőbbségi és LNK szolgáltatással kiegészítve) megfelelő külső burkolattal ellátva, a számlával együtt adja fel. A Boutique Sugarbird webshop  semmilyen módon nem felel a Posta által elvesztett, vagy a szállítás közben bármilyen módon keletkezett károkért.
Amennyiben hibás teljesítés történt (nem azt a terméket kapta amit rendelt), a visszaszállítás költségét a Boutique Sugarbird márkabolt viseli.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
Továbbá amennyiben a Vevő 30.000Ft felett vásárolt és így mentesült a csomagolási-postaköltség megfizetése alól, de a terméket visszaküldi és annak vételárát visszakéri, akkor a visszafizetendő összegből levonásra kerül a 2100Ft csomagolási-és postaköltség, mivel a Vevő így mégsem vásárolt, de az Eladónak ezzel 2100 Ft költsége keletkezett.
A Vevő elállása esetén 30 napon beül a termék vételárát levásárolhatja bármilyen más termékünkre, illetve ha nem talál megfelelő terméket, akkor 30 napon belül a vételárat visszafizetjük a részére.

Szavatossági igény benyújtására a Ptk. ide vonatkozó szabályai , valamint a 49/2003 (VII.30) GKM rendelet 'a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről' útmutatásai az irányadók.
A szavatossági igény benyújtása akkor jogos, ha a terméket az útmutatásoknak (bevarrt címke) megfelelően kezelték és rendeltetésszerűen használták.
 
A felelősség korlátozása

A www.boutiquesugarbird.com webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
A www.boutiquesugarbird.com semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
Bármely szoftver nem megfelelő működése.
Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
Bármilyen olyan árazási hiba, ami a termék vagy szolgáltatás beszerzési ára alatti értékesítési árat jelenít meg. Ez különösképpen igaz a megrendelés automatikus válaszlevelében megküldött adatokra.
A www.boutiquesugarbird.com nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.
A vásárló felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
Egyedül a vásárló felelős a www.boutiquesugarbird.com áruházhoz való kapcsolódásáért és az áruházban történő vásárlásért.
A www.boutiquesugarbird.com nem vonható felelősségre semmilyen esetben visszaru esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
A www.boutiquesugarbird.com szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a webáruházban történt megjelenítés időpontjától lép életbe.
Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a www.boutiquesugarbird.com áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
A www.boutiquesugarbird.com oldalon található képek az eredeti termékekről készültek. A képmegjelenítési technológiák miatt azonban a képek és a termékek valóságos megjelenése között eltérés lehetséges (ide értve első sorban a színek megjelenítése). Így az oldalon található képek csak illusztrációnak minősülnek.

Adatvédelem

Az Ön adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A Vásárló azonosításához szükséges adatok

A Webshop Szolgáltatás igénybevételéhez szükséges www.boutiquesugarbird.com internetes felületen történő regisztráció során az Eladó a Vásárlás azonosításához az alábbi adatokat rögzíti a Vásárlóról: Név, E-mail cím, Számlázási cím, Szállítási cím, Telefonszám.
A regisztrációval a Vásárló hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Boutique Sugarbird kezelje, a megrendelések kiszállításához szükséges adatokat az MPL futárszolgálat megbízottjának átadja.
A megrendelések teljesítése érdekében az Eladó az alábbi adatokat adja át a futárszolgálat részére: Név, Szállítási cím, Telefonszám, a Megrendelés összege az esetleges szállítási díjjal együtt, Megrendelés száma.
A futárszolgálat és megbízottja ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak megfelelően kezeli, és a kézbesítés után azokat megsemmisítik.

Személyes adatok módosítása

Vásárló a megadott személyes adatait bármikor módosíthatja.

A regisztráció törlése

Vásárló a regisztrációját a www.boutiquesugarbird.com oldalon bármikor törölheti, vagy az sales@boutiquesugarbird.com e-mail címen bármikor kérheti a regisztráció törlését.

A beérkező kommunikációk kezelése

A részünkre e-mail-en érkezett megkeresésekre a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb 1 munkanapon belül válaszolunk. Amennyiben kérdéseire ennél rövidebb időn belül szeretne választ kapni, javasoljuk, hogy válassza telefonos elérhetőségünket: a +36(70)/432-1273-as ügyfélszolgálati telefonszámon, munkanapokon 10-18 óráig.

A BOUTIQUE SUGARBIRD a Sugarbird Official hivatalos partnere mint Sugarbird Onlineshop, Sugarbird Webshop, Sugarbird Webáruház!

SUGARBIRD, stílus szeretettel Budapestről.

A Sugarbird™ márkát egy ambiciózus fiatal hölgy, Jagasics v. Csonka Hedvig álmodta és alapította meg 2007-ben.
A ruhadarabok több nagyon tehetséges fiatal tervező, street art művész, és profi grafikusok együttműködésével, továbbá a legjobb minőségű alapanyagok, és a legkorszerűbb ruhaipari technológiák felhasználásával készülnek, kizárólag európai forrásból. A folyamatosan megújuló kollekciókban minden olyan igényes nő megtalálhatja az egyéniségéhez, vagy az igényeihez illő darabokat, aki ki akar tűnni a tömegből, legyen szó akár estélyi ruháról, vagy egyszerű kényelmes mindennapi utcai viseletről. Időről időre egyedi együttműködésekből született és szezonális kollekciók is színesítik a kínálatot, mint például a Love Collection, vagy a Cartoon Collection, ahol olyan világmárkák karakterei köszönnek vissza mint a Disney, Cartoon Network vagy a Warner Brothers.
DIVAT ÉS STÍLUS BUDAPESTRŐL 2007 ÓTA

A márka


SUGARBIRD, egyedi sítlus!

Sikerünk titkát a márkanév mögött álló csapatban látjuk, mely fiatal és kreatív designerekből, grafikusokból, és street artistokból áll.
A minőség mindig kiemelkedő szempont volt számunkra, büszkék vagyunk arra, hogy minden termékünk Magyarországon készül.

Miért épp Sugarbird?
Azért, mert mi merünk egy rózsaszín világot álmodni, ahol mindenki Sugarbird-ként szárnyalhat!