Adatvédelem

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Az adatvédelem kiemelten fontos SUGARBIRD márkánk számára, és személyes adatai feldolgozásakor nyitottan és átláthatóan szeretnénk eljárni. Ezért irányelvben rögzítjük, hogy hogyan dolgozzuk fel és védjük személyes adatait.

Ki kezeli az Ön személyes adatait?
A magyar BOUTIQUE SUGARBIRD (“B&S”) kezeli azokat a személyes adatokat, amelyeket Ön megad nekünk, és ez a vállalat felel a személyes adataiért a vonatkozó adatvédelmi törvények értelmében. 

BOUTIQUE SUGARBIRD 
    HUNGARY

Cégregiszter: Bolagsverket/Swedish Companies Registration Office
Regisztrációs szám: 43588309
Hivatalos képviselő: FERENCZ ANDREA
VAT regisztrációs szám: Adószám (VAT): 67143319133

Hol tároljuk az adatait?
Az Öntől kért adatokat az Európai Gazdasági Térség ("EGT") területén tároljuk, de az EGT-n kívüli országban is feldolgozhatjuk. A személyes adatok bármilyen átvitele a vonatkozó törvényeknek megfelelően történik. Az EGT-n kívüli átadás esetében BOUTIQUE SUGARBIRD márkánk biztonsági okokból általános szerződési feltételeket és adatvédelmi korlátokat használ az Európai Bizottság jóváhagyási végzésével nem rendelkező országok esetében.

Ki fér hozzá az adataihoz?
Az adatait megoszthatjuk a SUGARBIRD csoport tagjaival , vállalataival

Adatait soha nem adjuk tovább, értékesítjük vagy cseréljük el marketingcélokból a SUGARBIRD csoporton kívül álló külső felekkel. A harmadik feleknek továbbított adatokat csak az Önnek nyújtott szolgáltatás lehetővé tétele érdekében használjuk fel. A harmadik felek kategóriáit minden adott folyamat esetében megtalálja alább.

Mi a feldolgozás jogalapja?
Személyes adatainak minden egyes feldolgozásakor tájékoztatjuk Önt, hogy a személyes adatok átvétele törvényi előíráson alapul, vagy szerződés megkötéséhez szükséges, valamint kötelező-e a személyes adatok megadása, illetve ennek megtagadásának mik a lehetséges következményei.

Mik az Ön jogai?
Hozzáférési jog:  
Önnek bármikor joga van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól. Vegye fel a kapcsolatot SUGARBIRD márkánkkal, és személyes adatait e-mailben elküldjük.

Hordozhatósághoz való jog:
Amikor a BOUTIQUE SUGARBIRD automatikus úton dolgozza fel személyes adatait az Ön beleegyezése vagy hozzájárulása alapján, Önnek jogában áll kérni, hogy tárolt adatait strukturált, általánosan használt és gép által olvasható formátumban átadjuk Önnek vagy egy másik félnek. Ez csak az Ön által számunkra megadott személyes adatokra vonatkozik.

A helyesbítés joga:  
Joga van kérni személyes adatai helyesbítését, amennyiben azok helytelenek, beleértve a hiányos személyes adatai pótlásának jogát.  Ha rendelkezik BOUTIQUE SUGARBIRD fiókkal  személyes adatait szerkesztheti a fiók- és tagsági oldalai alatt is.

A törléshez való jog: 
Jogában áll bármely, BOUTIQUE SUGARBIRD márkánk által feldolgozott személyes adatainak törléséhez bármikor, kivéve a következő szituációkat

*folyamatban lévő ügye van az Ügyfélszolgálattal
*nyitott megrendelése van, amely még nem került szállításra, vagy részlegesen szállítottuk
*rendezetlen tartozása van a BOUTIQUE SUGARBIRD felé, a fizetési módtól függetlenül

*az elmúlt négy évben gyaníthatóan vagy bizonyítottan nem rendeltetésszerűen használta szolgáltatásainkat
*adósságát az elmúlt három évben vagy elhunyt vásárlók esetében az elmúlt egy évben harmadik félnek értékesítették
*hitelképességét negatívan bírálták el az elmúlt három hónapban
*ha bármilyen terméket vásárolt, a tranzakcióhoz köthető személyes adatait könyvelési célokból megtartjuk

Az ellenvetés joga a feldolgozás ellen jogos érdek alapján:  
Joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen, amely BOUTIQUE SUGARBIRD :s jogos érdeke szerint történik. BOUTIQUE SUGARBIRD márkánk nem folytatja személyes adatainak feldolgozását, kivéve, ha a folyamatot illetően jogos érdekünket bizonyítani tudjuk, amely felülírja az Ön érdekeltségét és jogait, vagy jogi kárigény következtében.

A direkt marketinggel szembeni ellenvetés joga: 
Joga van ellenvetéssel élni a direkt marketinggel szemben, beleértve a direkt marketing céljából készített profilelemzést.

A direkt marketingről a következő módokon mondhat le:
* követi az erre vonatkozó utasításokat a marketing e-mailekben
* szerkeszti a BOUTIQUE SUGARBIRD fiókja beállításait

A kortlátozás joga: 
Joga van kérelmezni, hogy BOUTIQUE SUGARBIRD márkánk korlátozza személyes adatainak feldolgozását a következő körülmények között:

*Ha ellenvetése van a feldolgozással szemben BOUTIQUE SUGARBIRD :s márkánk jogos érdeke alapján, BOUTIQUE SUGARBIRD márkánk korlátozza az adatok feldolgozását a jogos érdek igazolásának megtörténtéig.

*Ha állítása szerint a személyes adatai helytelenek, BOUTIQUE SUGARBIRD márkánknak korlátoznia kell az ilyen adatok feldolgozását a személyes adatok pontosságának igazolásáig.

*ha a feldolgozás jogtalan, ellenezheti a személyes adatai törlését, és helyette kérheti személyes adatai korlátozását
*ha BOUTIQUE SUGARBIRD márkánknak már nincs szüksége a személyes adataira, de a jogi kárigényei megvédése érdekében még meg kell tartania azokat.

Hogyan gyakorolhatja a jogait?
Nagyon komolyan vesszük az adatvédelmet, és ezért odaadó ügyfélszolgálati munkatársaink kezelik a fenti jogokra vonatkozó  kérelmeket. Bármikor kapcsolatba léphet velük a sales@boutiquesugarbird.com e-mail címen..

Adatvédelmi munkatárs (Data Protection Officer, DPO):
Adatvédelmi munkatársat jelöltünk ki annak biztosítása érdekében, hogy személyes adatait mindig nyitott, pontos és törvényes módon dolgozzuk fel. Adatvédelmi munkatársunkkal a sales@boutiquesugarbird.com e-mail-címen léphet kapcsolatba; kérjük, a tárgysorba írja be a DPO betűket.

A felügyeleti hatóságnál való panasztétel joga:  
Ha úgy gondolja, hogy BOUTIQUE SUGARBIRD márkánk a személyes adatait helytelenül dolgozza fel, lépjen velünk kapcsolatba. Joga van panaszt tenni egy felügyeleti hatóságnál is.

Az Adatvédelmi nyilatkozat frissítései:
Előfordulhat, hogy frissítenünk kell az Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Az Adatvédelmi nyilatkozat legújabb verzióját bármikor elérheti a weboldalunkon. Az Adatvédelmi nyilatkozatunk jelentős változásait, például a személyes adatok feldolgozásának okait, a Controller személyét vagy az Ön jogait érintő kérdésekben, mindig kommunikáljuk.


 • Miért használjuk a személyes adatait?
  Személyes adatait felhasználjuk arra, hogy BOUTIQUE SUGARBIRD márkánknál feldolgozzuk online vásárlásait, kezeljük rendeléseit és visszaküldéseit online szolgáltatásunk keretében, és a kézbesítésről vagy szállítási problémák esetén értesítéseket küldjünk. Személyes adatait felhasználjuk a fizetések kezelésére. Személyes adatait felhasználjuk panaszkezelésre és a termékekkel kapcsolatos garanciális ügyekhez. A személyes adatait felhasználjuk azonosításra, annak ellenőrzésére, hogy betöltötte-e az online vásárláshoz előírt életkort, illetve arra, hogy külső feleknek igazoljuk az Ön címét. Szeretnénk Önnek különböző fizetési lehetőségeket kínálni, és elemzéseket végzünk annak érdekében, hogy milyen fizetési alternatívák állnak rendelkezésére, beleértve a fizetési előzményeket és a hitelellenőrzéseket is. 

  Milyen típusú személyes adatokat dolgozunk fel?
  A következőkategóriákba tartozó személyes adatokat dolgozzuk fel 

  * kapcsolattartói információk, így név, cím, e-mail cím és telefonszám
  * fizetési információ és fizetési előzmények
  * hitelinformáció
  * rendelési információ

  Ha van BOUTIQUE SUGARBIRD -es fiókja, akkor a fiókjával vagy a tagsággal kapcsolatos személyes adatait is feldolgozzuk, például a

  * fiók- vagy tagsági azonosítóját
  * a vásárlási előzményeket

  Ki férhet hozzá az Ön személyes adataihoz?
  A harmadik feleknek továbbított személyes adatait arra használjuk, hogy a fent említett szolgáltatásokat nyújtsuk; vállalatoknak igazoljuk vissza az Ön címét, a kommunikációs ügynökségek megrendelési visszaigazolás küldéséhez, a raktár- és terjesztő szolgáltatók a megrendelés kézbesítésével kapcsolatban használják fel azokat. A fizetési szolgáltatók a fizetés feldolgozásához használják fel. A hitelminősítő ügynökségek ellenőrzik az identitását és hitelképességét az adósságrendező cégeknél.

  Tájékoztatjuk arról, hogy számos fogadó vállalatnak független joga vagy kötelezettsége a személyes adatainak feldolgozása.

  Mi a jogalapja a személyes adatai feldolgozásának?
  Személyes adatainak feldolgozása szükséges SUGARBIRD márkánk számára annak érdekében, hogy a megrendelést kezelhesse és kézbesíthesse Önnek.

  Mennyi ideig mentjük el az adatait?
  Adatait mindaddig megtartjuk, amíg Ön aktív vásárlónk.

  Automatizált döntéshozatal:
  Ha fizetési módnak a kreditet jelöli meg, automatizált döntéshozatallal döntünk a hitelképességéről. A döntéssel kapcsolatban jogában áll a személyzet egyik tagjával megosztania véleményét, és megkérdőjelezni a döntést.

  DIREKT MARKETING

   • Miért használjuk a személyes adatait?
    Személyes adatait arra használjuk, hogy marketingajánlatokat, információs felméréseket és meghívókat küldjünk e-mail, szöveges üzenetek, telefonhívások és postai levelek útján.

    BOUTIQUE SUGARBIRD márkánkkal kapcsolatos élményeinek optimalizálása céljából releváns információkat, ajánlott termékeket, a kosárban hagyott termékekről szóló értesítőt és személyre szabott ajánlatokat küldünk. Mindezek a nagyszerű szolgáltatások az előző vásárlásain alapulnak, azon, hogy mire kattintott rá, és milyen információkat osztott meg velünk.

    Milyen típusú személyes adatokat dolgozunk fel?
    A következő kategóriákba tartozó személyes adatokat dolgozzuk fel

    *kapcsolattartói információk, így e-mail címek, telefonszám és postai irányítószám
    *kér-e gyerek termékekkel kapcsolatos információt (amennyiben megadja)
    * a neme (amennyiben megadja)
    * milyen termékekre és ajánlatokra kattintott rá

    Ha van BOUTIQUE SUGARBIRD fiókja akkor a fiókkal és a tagsággal kapcsolatos személyes adatait is feldolgozzuk, így például: 

    * név
    * cím
    * kor
    * vásárlási előzmények
    * hogyan navigált és kattintott az oldalon

    Ki férhet hozzá az Ön személyes adataihoz?
    A harmadik félnek átadott adatok kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a vállalat teljesíthesse szolgáltatási kötelezettségét Ön felé; médiaügynökségeknek és technikai beszállítóknak adjuk át a fizikai és digitális direkt marketinganyagok terjesztéséhez. 
    Az adatait soha sem adjuk át, adjuk el vagy cseréljük el marketingcélokból a SUGARBIRD csoporton kívül álló harmadik féllel. 

    Mi a jogalapja a személyes adatai feldolgozásának?
    Személyes adatainak feldolgozása az Ön beleegyezésén alapul, amikor hozzájárul a direkt marketinghez. A postai úton küldött marketinganyagok, beleértve a katalógusok kivételével ezeket jogos érdekből küldjük.

    A beleegyezése visszavonásához való jog:
    Jogában áll visszavonni a beleegyezését személyes adatai feldolgozását illetően bármikor, illetve ellenvetéssel élhet a direkt marketinget illetően. Ha így tesz, a BOUTIQUE SUGARBIRD nem küldhet Önnek többet semmilyen további direkt marketing ajánlatot vagy információt a beleegyezése alapján.

    A direkt marketingről a következő módokon mondhat le:

    * követi az erre vonatkozó utasításokat a marketing e-mailekben
    * szerkeszti a BOUTIQUE SUGARBIRD fiókja beállításait

    Mennyi ideig mentjük el az adatait?
    Adatait megtartjuk direkt marketing céljából, amíg vissza nem vonja beleegyezését. 
    For e-mail marketing we will consider you an inactive customer if you haven't opened an e-mail for within the last year. Ez időt követően a személyes adatait töröljük.

    

    •  

      

     

     

    

    

   

   

A BOUTIQUE SUGARBIRD a Sugarbird Official hivatalos partnere mint Sugarbird Onlineshop, Sugarbird Webshop, Sugarbird Webáruház!

SUGARBIRD, stílus szeretettel Budapestről.

A Sugarbird™ márkát egy ambiciózus fiatal hölgy, Jagasics v. Csonka Hedvig álmodta és alapította meg 2007-ben.
A ruhadarabok több nagyon tehetséges fiatal tervező, street art művész, és profi grafikusok együttműködésével, továbbá a legjobb minőségű alapanyagok, és a legkorszerűbb ruhaipari technológiák felhasználásával készülnek, kizárólag európai forrásból. A folyamatosan megújuló kollekciókban minden olyan igényes nő megtalálhatja az egyéniségéhez, vagy az igényeihez illő darabokat, aki ki akar tűnni a tömegből, legyen szó akár estélyi ruháról, vagy egyszerű kényelmes mindennapi utcai viseletről. Időről időre egyedi együttműködésekből született és szezonális kollekciók is színesítik a kínálatot, mint például a Love Collection, vagy a Cartoon Collection, ahol olyan világmárkák karakterei köszönnek vissza mint a Disney, Cartoon Network vagy a Warner Brothers.
DIVAT ÉS STÍLUS BUDAPESTRŐL 2007 ÓTA

A márka


SUGARBIRD, egyedi sítlus!

Sikerünk titkát a márkanév mögött álló csapatban látjuk, mely fiatal és kreatív designerekből, grafikusokból, és street artistokból áll.
A minőség mindig kiemelkedő szempont volt számunkra, büszkék vagyunk arra, hogy minden termékünk Magyarországon készül.

Miért épp Sugarbird?
Azért, mert mi merünk egy rózsaszín világot álmodni, ahol mindenki Sugarbird-ként szárnyalhat!