Adatvédelem

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Az adatvédelem kiemelten fontos SUGARBIRD márkánk számára, és személyes adatai feldolgozásakor nyitottan és átláthatóan szeretnénk eljárni. Ezért irányelvben rögzítjük, hogy hogyan dolgozzuk fel és védjük személyes adatait.

Ki kezeli az Ön személyes adatait?
A magyar BOUTIQUE SUGARBIRD (“B&S”) kezeli azokat a személyes adatokat, amelyeket Ön megad nekünk, és ez a vállalat felel a személyes adataiért a vonatkozó adatvédelmi törvények értelmében. 

BOUTIQUE SUGARBIRD 
    HUNGARY


Regisztrációs szám: 43588309
Hivatalos képviselő: FERENCZ ANDREA
VAT regisztrációs szám: Adószám (VAT): 67143319133

Hol tároljuk az adatait?
Az Öntől kért adatokat az Európai Gazdasági Térség ("EGT") területén tároljuk, de az EGT-n kívüli országban is feldolgozhatjuk. A személyes adatok bármilyen átvitele a vonatkozó törvényeknek megfelelően történik. Az EGT-n kívüli átadás esetében BOUTIQUE SUGARBIRD márkánk biztonsági okokból általános szerződési feltételeket és adatvédelmi korlátokat használ az Európai Bizottság jóváhagyási végzésével nem rendelkező országok esetében.

Ki fér hozzá az adataihoz?
Az adatait megoszthatjuk a SUGARBIRD csoport tagjaival , vállalataival

Adatait soha nem adjuk tovább, értékesítjük vagy cseréljük el marketingcélokból a SUGARBIRD csoporton kívül álló külső felekkel. A harmadik feleknek továbbított adatokat csak az Önnek nyújtott szolgáltatás lehetővé tétele érdekében használjuk fel. A harmadik felek kategóriáit minden adott folyamat esetében megtalálja alább.

Mi a feldolgozás jogalapja?
Személyes adatainak minden egyes feldolgozásakor tájékoztatjuk Önt, hogy a személyes adatok átvétele törvényi előíráson alapul, vagy szerződés megkötéséhez szükséges, valamint kötelező-e a személyes adatok megadása, illetve ennek megtagadásának mik a lehetséges következményei.

Mik az Ön jogai?
Hozzáférési jog:  
Önnek bármikor joga van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól. Vegye fel a kapcsolatot SUGARBIRD márkánkkal, és személyes adatait e-mailben elküldjük.

Hordozhatósághoz való jog:
Amikor a BOUTIQUE SUGARBIRD automatikus úton dolgozza fel személyes adatait az Ön beleegyezése vagy hozzájárulása alapján, Önnek jogában áll kérni, hogy tárolt adatait strukturált, általánosan használt és gép által olvasható formátumban átadjuk Önnek vagy egy másik félnek. Ez csak az Ön által számunkra megadott személyes adatokra vonatkozik.

A helyesbítés joga:  
Joga van kérni személyes adatai helyesbítését, amennyiben azok helytelenek, beleértve a hiányos személyes adatai pótlásának jogát.  Ha rendelkezik BOUTIQUE SUGARBIRD fiókkal  személyes adatait szerkesztheti a fiók- és tagsági oldalai alatt is.

A törléshez való jog: 
Jogában áll bármely, BOUTIQUE SUGARBIRD márkánk által feldolgozott személyes adatainak törléséhez bármikor, kivéve a következő szituációkat

*folyamatban lévő ügye van az Ügyfélszolgálattal
*nyitott megrendelése van, amely még nem került szállításra, vagy részlegesen szállítottuk
*rendezetlen tartozása van a BOUTIQUE SUGARBIRD felé, a fizetési módtól függetlenül

*az elmúlt négy évben gyaníthatóan vagy bizonyítottan nem rendeltetésszerűen használta szolgáltatásainkat
*adósságát az elmúlt három évben vagy elhunyt vásárlók esetében az elmúlt egy évben harmadik félnek értékesítették
*hitelképességét negatívan bírálták el az elmúlt három hónapban
*ha bármilyen terméket vásárolt, a tranzakcióhoz köthető személyes adatait könyvelési célokból megtartjuk

Az ellenvetés joga a feldolgozás ellen jogos érdek alapján:  
Joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen, amely BOUTIQUE SUGARBIRD :s jogos érdeke szerint történik. BOUTIQUE SUGARBIRD márkánk nem folytatja személyes adatainak feldolgozását, kivéve, ha a folyamatot illetően jogos érdekünket bizonyítani tudjuk, amely felülírja az Ön érdekeltségét és jogait, vagy jogi kárigény következtében.

A direkt marketinggel szembeni ellenvetés joga: 
Joga van ellenvetéssel élni a direkt marketinggel szemben, beleértve a direkt marketing céljából készített profilelemzést.

A direkt marketingről a következő módokon mondhat le:
* követi az erre vonatkozó utasításokat a marketing e-mailekben
* szerkeszti a BOUTIQUE SUGARBIRD fiókja beállításait

A kortlátozás joga: 
Joga van kérelmezni, hogy BOUTIQUE SUGARBIRD márkánk korlátozza személyes adatainak feldolgozását a következő körülmények között:

*Ha ellenvetése van a feldolgozással szemben BOUTIQUE SUGARBIRD :s márkánk jogos érdeke alapján, BOUTIQUE SUGARBIRD márkánk korlátozza az adatok feldolgozását a jogos érdek igazolásának megtörténtéig.

*Ha állítása szerint a személyes adatai helytelenek, BOUTIQUE SUGARBIRD márkánknak korlátoznia kell az ilyen adatok feldolgozását a személyes adatok pontosságának igazolásáig.

*ha a feldolgozás jogtalan, ellenezheti a személyes adatai törlését, és helyette kérheti személyes adatai korlátozását
*ha BOUTIQUE SUGARBIRD márkánknak már nincs szüksége a személyes adataira, de a jogi kárigényei megvédése érdekében még meg kell tartania azokat.

Hogyan gyakorolhatja a jogait?
Nagyon komolyan vesszük az adatvédelmet, és ezért odaadó ügyfélszolgálati munkatársaink kezelik a fenti jogokra vonatkozó  kérelmeket. Bármikor kapcsolatba léphet velük a sales@boutiquesugarbird.com e-mail címen..

Adatvédelmi munkatárs (Data Protection Officer, DPO):
Adatvédelmi munkatársat jelöltünk ki annak biztosítása érdekében, hogy személyes adatait mindig nyitott, pontos és törvényes módon dolgozzuk fel. Adatvédelmi munkatársunkkal a sales@boutiquesugarbird.com e-mail-címen léphet kapcsolatba; kérjük, a tárgysorba írja be a DPO betűket.

A felügyeleti hatóságnál való panasztétel joga:  
Ha úgy gondolja, hogy BOUTIQUE SUGARBIRD márkánk a személyes adatait helytelenül dolgozza fel, lépjen velünk kapcsolatba. Joga van panaszt tenni egy felügyeleti hatóságnál is.

Az Adatvédelmi nyilatkozat frissítései:
Előfordulhat, hogy frissítenünk kell az Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Az Adatvédelmi nyilatkozat legújabb verzióját bármikor elérheti a weboldalunkon. Az Adatvédelmi nyilatkozatunk jelentős változásait, például a személyes adatok feldolgozásának okait, a Controller személyét vagy az Ön jogait érintő kérdésekben, mindig kommunikáljuk.


 • Miért használjuk a személyes adatait?
  Személyes adatait felhasználjuk arra, hogy BOUTIQUE SUGARBIRD márkánknál feldolgozzuk online vásárlásait, kezeljük rendeléseit és visszaküldéseit online szolgáltatásunk keretében, és a kézbesítésről vagy szállítási problémák esetén értesítéseket küldjünk. Személyes adatait felhasználjuk a fizetések kezelésére. Személyes adatait felhasználjuk panaszkezelésre és a termékekkel kapcsolatos garanciális ügyekhez. A személyes adatait felhasználjuk azonosításra, annak ellenőrzésére, hogy betöltötte-e az online vásárláshoz előírt életkort, illetve arra, hogy külső feleknek igazoljuk az Ön címét. Szeretnénk Önnek különböző fizetési lehetőségeket kínálni, és elemzéseket végzünk annak érdekében, hogy milyen fizetési alternatívák állnak rendelkezésére, beleértve a fizetési előzményeket és a hitelellenőrzéseket is. 

  Milyen típusú személyes adatokat dolgozunk fel?
  A következőkategóriákba tartozó személyes adatokat dolgozzuk fel 

  * kapcsolattartói információk, így név, cím, e-mail cím és telefonszám
  * fizetési információ és fizetési előzmények
  * hitelinformáció
  * rendelési információ

  Ha van BOUTIQUE SUGARBIRD -es fiókja, akkor a fiókjával vagy a tagsággal kapcsolatos személyes adatait is feldolgozzuk, például a

  * fiók- vagy tagsági azonosítóját
  * a vásárlási előzményeket

  Ki férhet hozzá az Ön személyes adataihoz?
  A harmadik feleknek továbbított személyes adatait arra használjuk, hogy a fent említett szolgáltatásokat nyújtsuk; vállalatoknak igazoljuk vissza az Ön címét, a kommunikációs ügynökségek megrendelési visszaigazolás küldéséhez, a raktár- és terjesztő szolgáltatók a megrendelés kézbesítésével kapcsolatban használják fel azokat. A fizetési szolgáltatók a fizetés feldolgozásához használják fel. A hitelminősítő ügynökségek ellenőrzik az identitását és hitelképességét az adósságrendező cégeknél.

  Tájékoztatjuk arról, hogy számos fogadó vállalatnak független joga vagy kötelezettsége a személyes adatainak feldolgozása.

  Mi a jogalapja a személyes adatai feldolgozásának?
  Személyes adatainak feldolgozása szükséges SUGARBIRD márkánk számára annak érdekében, hogy a megrendelést kezelhesse és kézbesíthesse Önnek.

  Mennyi ideig mentjük el az adatait?
  Adatait mindaddig megtartjuk, amíg Ön aktív vásárlónk.

  Automatizált döntéshozatal:
  Ha fizetési módnak a kreditet jelöli meg, automatizált döntéshozatallal döntünk a hitelképességéről. A döntéssel kapcsolatban jogában áll a személyzet egyik tagjával megosztania véleményét, és megkérdőjelezni a döntést.

  DIREKT MARKETING

   • Miért használjuk a személyes adatait?
    Személyes adatait arra használjuk, hogy marketingajánlatokat, információs felméréseket és meghívókat küldjünk e-mail, szöveges üzenetek, telefonhívások és postai levelek útján.

    BOUTIQUE SUGARBIRD márkánkkal kapcsolatos élményeinek optimalizálása céljából releváns információkat, ajánlott termékeket, a kosárban hagyott termékekről szóló értesítőt és személyre szabott ajánlatokat küldünk. Mindezek a nagyszerű szolgáltatások az előző vásárlásain alapulnak, azon, hogy mire kattintott rá, és milyen információkat osztott meg velünk.

    Milyen típusú személyes adatokat dolgozunk fel?
    A következő kategóriákba tartozó személyes adatokat dolgozzuk fel

    *kapcsolattartói információk, így e-mail címek, telefonszám és postai irányítószám
    *kér-e gyerek termékekkel kapcsolatos információt (amennyiben megadja)
    * a neme (amennyiben megadja)
    * milyen termékekre és ajánlatokra kattintott rá

    Ha van BOUTIQUE SUGARBIRD fiókja akkor a fiókkal és a tagsággal kapcsolatos személyes adatait is feldolgozzuk, így például: 

    * név
    * cím
    * kor
    * vásárlási előzmények
    * hogyan navigált és kattintott az oldalon

    Ki férhet hozzá az Ön személyes adataihoz?
    A harmadik félnek átadott adatok kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a vállalat teljesíthesse szolgáltatási kötelezettségét Ön felé; médiaügynökségeknek és technikai beszállítóknak adjuk át a fizikai és digitális direkt marketinganyagok terjesztéséhez. 
    Az adatait soha sem adjuk át, adjuk el vagy cseréljük el marketingcélokból a SUGARBIRD csoporton kívül álló harmadik féllel. 

    Mi a jogalapja a személyes adatai feldolgozásának?
    Személyes adatainak feldolgozása az Ön beleegyezésén alapul, amikor hozzájárul a direkt marketinghez. A postai úton küldött marketinganyagok, beleértve a katalógusok kivételével ezeket jogos érdekből küldjük.

    A beleegyezése visszavonásához való jog:
    Jogában áll visszavonni a beleegyezését személyes adatai feldolgozását illetően bármikor, illetve ellenvetéssel élhet a direkt marketinget illetően. Ha így tesz, a BOUTIQUE SUGARBIRD nem küldhet Önnek többet semmilyen további direkt marketing ajánlatot vagy információt a beleegyezése alapján.

    A direkt marketingről a következő módokon mondhat le:

    * követi az erre vonatkozó utasításokat a marketing e-mailekben
    * szerkeszti a BOUTIQUE SUGARBIRD fiókja beállításait

    Mennyi ideig mentjük el az adatait?
    Adatait megtartjuk direkt marketing céljából, amíg vissza nem vonja beleegyezését. 
    For e-mail marketing we will consider you an inactive customer if you haven't opened an e-mail for within the last year. Ez időt követően a személyes adatait töröljük.

    

   • Miért használjuk a személyes adatait?
    Személyes adatait annak érdekében használjuk fel, hogy létrehozzuk és kezeljük személyes fiókját SUGARBIRD márkánkkal kapcsolatban a személyre szabott és releváns élmény érdekében. Rendelkezésre bocsátjuk a megrendelési előzményeit és a rendelések részleteit, és lehetővé tesszük, hogy kezelje a fiókbeállításait (beleértve a marketingpreferenciáit). Biztosítjuk azt is, hogy egyszerűen frissíthesse az olyan információkat, mint az elérhetőség vagy a fizetési információk. Lehetővé tesszük azt is, hogy termékeket mentsen el a kosarába, méreteket ajánlunk Önnek, és lehetővé tesszük, hogy értékelje és véleményezze a tőlünk vásárolt termékeket.

    Annak érdekében, hogy megfelelő termékajánlatokat nyújthassunk, SUGARBIRD márkánk feldolgozza navigálási és böngészési adatait digitális platformjainkon (beleértve a weboldalt és alkalmazásunkat), a vásárlási előzményeit és termékleírásait, valamint a fiókján keresztül számunkra megadott adatait.

    Milyen típusú személyes adatokat gyűjtünk?
    Mindig feldolgozzuk e-mail-címét és jelszavát, amelyet SUGARBIRD márkánk fiókjára való feliratkozáskor megad nekünk. 

    A következő kategóriákba tartozó személyes adatokat dolgozzuk fel, amennyiben megadja nekünk a következőket:

    *  kapcsolattartói információk, így név, cím, telefonszám 
    * születési dátum 
    * nem
    * ország
    * fiókbeállítások

    A következő kategóriákba tartozó személyes adatokat dolgozzuk fel, amennyiben vásárol

    * rendelési előzmények
    * szállítási információk
    * fizetési előzmények

    Feldolgozzuk a sütikkel kapcsolatos, a következő kategóriákba tartozó személyes adatait is

    * kattintási előzmények
    * navigációs és böngészési előzmények

    Ki férhet hozzá az Ön személyes adataihoz?
    A harmadik félnek átadott adatok kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a vállalat teljesíthesse fent említett szolgáltatási kötelezettségét Ön felé, a weboldal optimalizálásához weboldal-ügynökségeket, a termékek értékeléséhez analitikai eszközöket használunk.

    Mi a jogalapja a személyes adatai feldolgozásának?
    A személyes adatainak feldolgozása a fiókjához az Ön beleegyezésén alapul, amikor létrehozza SUGARBIRD fiókját.

    Személyes adatainak feldolgozása annak érdekében, hogy a megfelelő termékinformációt nyújthassuk, jogos érdekünkön alapul.

    A beleegyezése visszavonásához való jog:
    Bármikor jogában áll visszavonni a beleegyezését személyes adatai feldolgozását illetően. Amikor így tesz, a fiókja megszűnik, és SUGARBIRD márkánk nem lesz képes a fent említett szolgáltatásokat nyújtani Önnek.

    Mennyi ideig mentjük el az adatait?
    Adatait mindaddig megtartjuk, amíg aktív SUGARBIRD fiókkal rendelkezik. 

    Jogában áll fiókját bármikor megszüntetni, és ha így tesz, a fiókja megszűnik, és inaktívnak tartjuk nyilván. Személyes adatait megtartjuk, ha arra a törvény kötelez bennünket, vagy ha lezáratlan vita áll fenn köztünk.

    A fiókja megszüntetése után az adatait töröljük.

    A személyes adatai feldolgozása elleni ellenvetés joga:
    Joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen, amely H&M:s jogos érdeke szerint történik. Ezt ide írva teheti meg: sales@boutiquesugarbird.com . A fiókját ilyenkor töröljük, és a továbbiakban nem tudunk szolgáltatást nyújtani Önnek.

     

    • Miért használjuk a személyes adatait?
     Személyes adatait felhasználjuk kérései, panaszai kezeléséhez, és a termékekkel vagy technikai támogatási anyagokkal kapcsolatos garanciális ügyintézéshez e-mailen, csevegés funkciónkkal, telefonon és a közösségi médiában. Előfordulhat, hogy kapcsolatba kell lépnünk Önnel, ha rendelésével probléma adódik.

     Milyen típusú személyes adatokat dolgozunk fel?
     Bármilyen adatot feldolgozhatunk, amelyet megad számunkra, beleértve a kötelező kategóriákat 

     * kapcsolattartói adatok, így például név, cím, e-mail-cím és telefonszám
     * születési dátum
     * fizetési információ és fizetési előzmények
     * hitelinformáció
     * rendelési információ
     * fiókszám vagy tagsági szám
     * az ügyben folytatott minden levelezés

     Ki fér hozzá a személyes adataihoz?
     A harmadik feleknek továbbított adatokat csak a fent említett, Önnek nyújtott szolgáltatások teljesítése érdekében használjuk fel. Ha Ön az ázsiai régióból vásárol, az adatait külső ügyfélszolgálati ügynökségnek adjuk át.

     Mennyi ideig tároljuk az adatait?
     Adatait a telefonhívások és e-mailek illetve levelezés esetén 100 napig, esetkezelés esetében 12 hónapig tartjuk meg.  Az üzletben történő panaszkezelés esetén személyes adatait 2 évig tároljuk, kivéve az Egyesült Államokban, ahol 5 évig.

     Az ellenvetés joga a feldolgozás ellen jogos érdek alapján: 
     Joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen, amely SUGARBIRD:s jogos érdeke szerint történik. SUGARBIRD márkánk nem folytatja személyes adatainak feldolgozását, kivéve, ha a folyamatot illetően jogos érdekünket bizonyítani tudjuk, amely felülírja az Ön érdekeltségét és jogait, vagy jogi kárigény következtében.

     Mi a jogalapja a személyes adatai feldolgozásának?
     Személyes adatainak feldolgozása SUGARBIRD:s jogos érdekén alapul.

      

     • Miért használjuk fel a személyes adatait?
      Az adatokat felhasználjuk szolgáltatásaink, termékeink és rendszereink fejlesztésére és javítására minden vásárló számára. Ebből a célból adatait nem egyéni szinten elemezzük, hanem az adatokat álneveken dolgozzuk fel.

      Ebbe beletartoznak az elemzések, melyeket arra használunk, hogy a szolgáltatásainkat felhasználóbarátabbá tegyük, például a felhasználói felület egyszerűsítésével segítsük az információáramlást, vagy kiemeljünk olyan funkciókat, amelyeket vásárlóink általánosan használnak a digitális csatornáinkon; illetve fejlesztjük az informatikai rendszereinket, hogy általánosságban növeljék látogatóink és vásárlóink biztonságát.

      Az elemzéseket arra is felhasználjuk, hogy fejlesszük és folyamatosan javítsuk az áruk logisztikáját a vásárlások, készletek és szállítások megjóslásával, valamint erőforrás-kapacitásunkat a fenntarthatóság figyelembe vételével osszuk el a vásárlások és szállítások ütemezésével.

      Emellett az adatokat felhasználjuk az új üzletek és raktárak tervezésére, valamint termékkínálatunk fejlesztésére.

      Milyen személyes adatokat használunk fel?
      A következő kategóriákba tartozó személyes adatokat dolgozzuk fel, ha azokat megosztotta velünk:
      * ügyfélszám
      * születési dátum
      * nem
      * ország
      * fiókbeállítások

      A következő kategóriákba tartozó személyes adatokat dolgozzuk fel, ha vásárolt tőlünk:
      * rendelési előzmények
      * szállítási információk
      * fizetési előzmények

      A következő kategóriákba tartozó személyes adatokat dolgozzuk fel továbbá cookie-kkal kapcsolatban:
      * kattintási előzmények
      * navigációs és böngészési előzmények

      Ki fér hozzá a személyes adataihoz?
      A harmadik feleknek továbbított adatokat csak a fent részletezett szolgáltatások nyújtása érdekében használjuk fel. Webes analitikai vállalatokat veszünk igénybe a vásárlók internetes viselkedésének általános szintű elemzése érdekében.

      Mi a személyes adatok feldolgozásának jogi alapja?
      A személyes adatok feldolgozása, szolgáltatásaink és termékeink fejlesztése és javítása érdekében, jogos érdekünkön alapul.

      Mennyi ideig tároljuk az adatait?
      Adatait mindaddig megtartjuk, amíg aktív SUGARBIRD rendelkezik.

      Miután fiókja vagy tagsága megszűnik, az adatait töröljük.
      Az adatfeldolgozás elleni tiltakozáshoz való joga:

      Önnek jogában áll személyes adatainak a SUGARBIRD jogos érdekein alapuló feldolgozásával szemben ellenvetéssel élni a sales@boutiquesugarbird.com e-mail-címen. A fiókját ekkor töröljük, és szolgáltatásokat nem tudunk nyújtani Önnek.

       

      • Miért használjuk fel a személyes adatait?
       Személyes adatait felhasználjuk arra, hogy eleget tegyünk a törvényi előírásoknak, bírósági rendeleteknek és a hatóságok döntéseinek.

       Ebbe beletartozik az is, hogy személyes adatainak gyűjtését és ellenőrzését a számviteli törvények betartása érdekében a könyvelésben elvégezzük.

       Milyen fajta személyes adatokat dolgozunk fel?
       A következő kategóriákba tartozó személyes adatokat dolgozzuk fel
       *ügyfélszám
       *rendelési szám
       *név
       *postai cím
       *tranzakció összege
       *tranzakció dátuma

       Ki fér hozzá a személyes adataihoz?
       Az adatait a SUGARBIRD csoporton belül osztjuk meg 

       Személyes adatait megosztjuk a könyvelési rendszerünket szolgáltató informatikai vállalatokkal.

       Mi a jogi alapja a személyes adatok feldolgozásának?
       A személyes adatok feldolgozása szükséges annak érdekében, hogy a SUGARBIRD eleget tegyen törvényi kötelezettségeinek.

       Mennyi ideig tároljuk az adatait?
       Az adatait az országában hatályos könyvelési szabályoknak megfelelően tároljuk.

        

       • Miért használjuk fel személyes adatait?
        Személyes adatait felhasználjuk veszteségmegelőzésre a feltételek betartatásával, illetve szolgáltatásaink nem rendeltetésszerű használatának észlelésével és megelőzésével.

        Személyes adatait felhasználjuk videós megfigyelésre, biztonsági okokból, hogy az üzleteinkben előforduló eseményeket követhessük, illetve megelőzhessük és jelenthessük a bűneseteket.

        Személyes adatait felhasználjuk az online szolgáltatásainkkal való visszaélések, a veszteségek és csalások megelőzésére és kivizsgálására az online vásárlási viselkedések elemzésével.

        Milyen személyes adatokat dolgozunk fel?
        A következő kategóriákba tartozó személyes adatokat dolgozzuk fel:
        *kapcsolattartói információk, mint például név, cím, telefonszám és e-mail-cím
        *club tagsági azonosító
        *ügyfélszám
        *videóanyagok
        * rendelési előzmények
        * szállítási információk
        * fizetési előzmények

        Ki fér hozzá a személyes adataihoz?
        A harmadik feleknek továbbított adatokat csak a fenti célokra használjuk fel. Az adatait kivételeken alapuló kimutatás-készítés érdekében adjuk át vállalatoknak.

        A kihágásokat és csalásokat megoszthatjuk biztosítótársaságokkal, jogi képviselőkkel, illetve helyi vagy globális bűnüldözési szervekkel a vizsgálatok elvégzése érdekében. Felhívjuk figyelmét, hogy az adatait így megkapó szervezetek független jogokkal vagy kötelezettségekkel rendelkeznek személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban.

        Mi a személyes adatok feldolgozásának jogi alapja?
        A személyes adatok feldolgozása, a szolgáltatásainkkal való visszaélések megakadályozásának érdekében, jogos érdekünkön alapul.

        Mennyi ideig tároljuk az adatait?
        Adatait addig tároljuk, amíg azokra a potenciális csalások vagy más kihágások megelőzése és/vagy jelentése céljából szükségünk van.

        A videofelvételeket a helyi törvényi előírásoknak megfelelően, de legfeljebb 30 napig tároljuk.

        Az adatfeldolgozás elleni tiltakozáshoz való joga:
        Önnek jogában áll személyes adatainak a SUGARBIRD jogos érdekein alapuló feldolgozásával szemben ellenvetéssel élni a sales@boutiquesugarbird.com e-mail-címen. A fiókját ekkor töröljük, és szolgáltatásokat nem tudunk nyújtani Önnek."

         

        • A süti (cookie) olyan kisméretű szövegfájl, amely a számítógép vagy a mobil eszköz merevlemezén tárolódik és a későbbi látogatásokkor aktiválódik. Ha a szolgáltatásainkat használja, feltételezzük, hogy beleegyezik az ilyen sütik használatába.

         Hogyan használjuk a sütiket?
         Az állandó sütiket arra használjuk, hogy megjegyezzük a választott kezdőlapját és tároljuk adatait, ha a „Jegyezz meg” opciót választja bejelentkezéskor. Sütiket használunk kedvenc termékei elmentésekor is.

         Átmeneti sütiket akkor használunk, amikor Ön elindítja a termékszűrő funkciót, illetve amikor ellenőrizzük, hogy Ön bejelentkezett-e, vagy ha terméket tett a kosarába. 

         Mind első, mind harmadik felektől származó sütiket felhasználunk statisztikák és felhasználói adatok aggregátumokban történő gyűjtésére, és egyéni formában analitikai eszközökhöz, hogy optimalizálhassuk oldalunkat és releváns marketinganyagokkal láthassuk el.  

         Egyes külső felektől származó sütiket az oldalainkon megjelenő szolgáltatások állítanak be, és ezek felett nincs ellenőrzésünk. Ezeket olyan közösségimédia-szolgáltatók állítják be, mint a Twitter, a Facebook és a Vimeo, és ahhoz kapcsolódnak, hogy a felhasználók hogyan osztanak meg tartalmat ezen az oldalon, ahogy azt a vonatkozó ikonjaik is jelzik.

         Harmadik felektől származó sütiket is használunk, amelyek oldalakon keresztüli nyomon követést alkalmaznak annak érdekében, hogy más oldalakon, illetve csatornákon marketinganyagokat nyújtsanak.

         Milyen típusú személyes adatokat dolgozunk fel?
         Csak akkor kapcsoljuk össze süti azonosítóját a fiókjával kapcsolatban megadott vagy begyűjtött adataival, ha be van jelentkezve fiókjába .

         Ki férhet hozzá az Ön személyes adataihoz?
         A harmadik félnek átadott adatok kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a vállalat teljesíthesse szolgáltatási kötelezettségét Ön felé; az analitikai eszközzel statisztikákat gyűjtünk oldalunk optimalizálásához, és bemutatjuk a releváns anyagokat.

         Ki férhet hozzá az Ön személyes adataihoz?
         A harmadik félnek átadott adatok kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a vállalat teljesíthesse szolgáltatási kötelezettségét Ön felé; az analitikai eszközzel statisztikákat gyűjtünk oldalunk optimalizálásához, és bemutatjuk a releváns anyagokat.

         Mennyi ideig mentjük el az adatait?
         H&Mmárkánk nem menti el személyes adatait. A cookie-kat könnyen törölheti számítógépéről vagy mobil eszközéről a böngészője segítségével. A cookie-k kezeléséről és törléséről mindent megtalál a „Súgó” menüben. A cookie-kat blokkolhatja is, illetve kérhet értesítést, valahányszor számítógépe vagy mobil eszköze cookie-t fogad. Figyelem! Ha blokkolja a cookie-kat, nem fogja tudni kihasználni honlapunk számos előnyét. 

        14/5/2018

   

   

A BOUTIQUE SUGARBIRD a Sugarbird Official hivatalos partnere mint Sugarbird Onlineshop, Sugarbird Webshop, Sugarbird Webáruház!

SUGARBIRD, stílus szeretettel Budapestről.

A Sugarbird™ márkát egy ambiciózus fiatal hölgy, Jagasics v. Csonka Hedvig álmodta és alapította meg 2007-ben.
A ruhadarabok több nagyon tehetséges fiatal tervező, street art művész, és profi grafikusok együttműködésével, továbbá a legjobb minőségű alapanyagok, és a legkorszerűbb ruhaipari technológiák felhasználásával készülnek, kizárólag európai forrásból. A folyamatosan megújuló kollekciókban minden olyan igényes nő megtalálhatja az egyéniségéhez, vagy az igényeihez illő darabokat, aki ki akar tűnni a tömegből, legyen szó akár estélyi ruháról, vagy egyszerű kényelmes mindennapi utcai viseletről. Időről időre egyedi együttműködésekből született és szezonális kollekciók is színesítik a kínálatot, mint például a Love Collection, vagy a Cartoon Collection, ahol olyan világmárkák karakterei köszönnek vissza mint a Disney, Cartoon Network vagy a Warner Brothers.
DIVAT ÉS STÍLUS BUDAPESTRŐL 2007 ÓTA

A márka


SUGARBIRD, egyedi sítlus!

Sikerünk titkát a márkanév mögött álló csapatban látjuk, mely fiatal és kreatív designerekből, grafikusokból, és street artistokból áll.
A minőség mindig kiemelkedő szempont volt számunkra, büszkék vagyunk arra, hogy minden termékünk Magyarországon készül.

Miért épp Sugarbird?
Azért, mert mi merünk egy rózsaszín világot álmodni, ahol mindenki Sugarbird-ként szárnyalhat!